...
Anotace: Moje první básnička... :(
Jako rosa která padne,
moje srdce stále vadne,
proč jsi mě jen opustil?
Proč jsi toto dopustil?
.
.
.
Teď je ze mě nic,
jsem teď malá jako svíc,
co dohořívá...
.
Všechen smysl života,
ztratil se mi z mysli,
a to nedoznívá...
.
Je to už nějaký čas,
mě to však budí zas a zas,
a nepřechází dál... :(
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, Zasněný básník, Kapka, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (5)