kapka
Jsem jako kapka v moři,
co den co den se jen samotou souží,
nikdo mě nevidí,
nikdo mě neslyší,
nikdo mě nevnímá,jsem snad neviditelná?
moře je veliké a já v něm plavu si,
ale nikdo o mě neřekne si,
protože jsem jen kapka v moři.
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta Hl., Kapka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)