Teď momentálně, doufám, že jsem si tu pravou lasečku jak píšeš už konečně našel, ale nemůžu říkat... to všechno ukáže čas.
23.10.2005 09:52:00 | D.Angel
To si piš, že se to ještě stane, i když by nemuselo, protože to jsou opravdu bolestivé rány, které se mocinky dlouho hojí, tedy u mě určitě.. Tak ale stejně Ti můžu držet pěstičky, ať není potřeba se z ničeho otřepávat a Ty už si nadeš tu pravou lásečku, protože i to se vlastně může stát!
22.10.2005 23:51:00 | Seatka
Otřepal jsem se, šel jsem dál, už se to stalo párkrat, a asi se to ještě párkrat stane, to co píši vyjadřuje momentální stav a pocity.
22.10.2005 21:14:00 | D.Angel
Člověk je ovlivňovan už od malička. A bude ovlivňovan až do své smrti...
13.10.2005 19:07:00 | D.Angel
Smutné,ale člověk se nesmí nechat jen tak někým ovlivnit.Básnička ale suprová
13.10.2005 19:06:00 | Sawati