Duby
Klid a mír mi říkají víc
než šílenství nahrané na pásky,
otázek mívám na tisíc
a odpověďmi jsou - otázky.
Vzdoruji marně věčnému kvaltu,
s knihou a čajem z konvice,
na stole obrátím žaludskou kartu,
vítězství je jako jepice.
Žaludy naklíčím na misce pod oknem,
kolem cest vykopu krtiny,
pršelo včera a my už snad nezmoknem,
snad mi z těch dubů
vyraší
alespoň
jediný...
Přečteno 324x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, Holis, Tacca, Severka, Elisha, Kristine Clary-Aldringen, enigman, NikitaNikaT., Quigleika, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)