Anotace: Bojím se vlastního strachu....
Opravdu moc krásná! Dávám ST a připojuji se k ostatním ... určitě bude líp. Určitě někomu dojde, že jsi skvělá holka, neboj! :)
14.03.2009 22:57:00 | Anne Leyyd
Smutné, ale překrásně vystihnuto a napsáno. Přesně vím, jak se cítíš... Hlavně co se týče těch nočních procházek, zažila jsem něco podobného ... Určitě se jednou vše v dobré obrátí :)). Dávám ST!
14.03.2009 10:40:00 | Teereezkka