Nezoufej zlatíčko
Zapěli andělé,
zepěli tiše,
pod křídli krůpěje,
krve z tvé říše.
Pohladit maličko,
očko tvé zjizvené.
Matko má, matičko,
kdopak mě zabije?
Zapěli andělé,
zapěli tiše,
pod křídli nože,
bez vrásků líce.
Usmát se maličko,
lásko má zjizvená,
nezoufej zlatíčko,
já se jich nebála.
Zapěli andělé,
zapěli tiše,
pod křídli smrt,
mávali hbitě.
Přečteno 421x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Darkkitty, démon zatracení, enigman, malý lachtánek, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)