Anotace: doufám, že je někdo koupí
...na další straně staré knihy...knihu máš jen jednu
...tu píše život a je tam i konec ST
15.03.2009 11:03:00 | WAYWARD
Ze starých knih vyčítat osud
jak v Čechovově Ďáblově domě,
nikdy se nesplnily věštby dosud,
snad malé štísko čeká na mě
na poslední stránce starého herbáře,
droboučký čtyřlístek směje se mi do tváře...
Nádhera... ST
15.03.2009 08:06:00 | voedor