kdo z okna....
Anotace: /ten kdo má rád/
Proč z okna se dívá,
ten kdo má rád
proč láska zpívá
než dá život mat
když slzy osuší
malý anděl
nebo hřích
na lásku prší
já jsem to chtěl
z nepřečtených knih
skládám mozaiku
prožitých chvil
smutek co v hlavě zbyl
já pochopil
co jsem chtěl
proč z okna se dívá
TEN kdo má RÁD
Přečteno 321x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Holis, Tacca, nrocinu Jednorožec, Lilly Lightová, Mbonita, NikitaNikaT., labuť, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)