Studená nekonečnost vesmíru....
Anotace: Vypsané pocity ....
Minuta je rok a hodina jak století,
neumím tak žít, potřebuji tvé objetí.
Potřebuji tvé náručí a polibek ti dát,
nic na světě víc nechci, chci s tebou se zas smát.
Vrať se lásko má jediná, otevři mi zas náruč svou,
dovol zas citům svým, přemýšlet o nás dvou.
Nedovol vesmíru, dělat dny zas studené,
Věřím, že společně všechno zas zvládneme.
Minuta je století a hodina jak studená nekonečnost vesmíru …..
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: januve
Komentáře (1)
Komentujících (1)