Stíny se vracejí
Je tma a ticho bije do uší,
spánek stále nepřichází...
Myšlenky vidí, co nikdo netuší,
být večer sám, se nevyplácí...
Získat a ublížit?
Vzdát se a zoufat?
Přemýšlet či milovat?
Žít a jen doufat?
Co bylo - je stále - anebo už není?
Vše zůstává jen v nočním snění...
Představy sílí a realitu mění,
temnota touhy láká v pokušení.
Přečteno 465x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., ona, Holis, Popelka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Kapka, enigman, Rbb, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)