.hazardní hráči pokru.
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=P6vhK3M2l8E&feature=related . Yes, and thanks, for the trouble you took from her eyes I thought it was there for good so I never tried .
na porcelánový slonečky
si nestěžuj
když prší ticho
a smráká se nad Brnem
my tady taky sedíme
s klepety na rukou a
.
otrávenými srdci
a na co?
Adame, Marku, Václave
až vymalujete
svý
byty
a manželky vám nedají
dejte na nás
-chudáky
.
s otrávenými srdci-
-úrazová jednotka protkaná sluncem
zlomilo mi to duši
a tři žebra totiž
naprosto bez obalu
jako oloupaný vosk
ze snowboardů
po namrzlých cestách na hřebenech
.
.
A abys věděl
můj hazardní hráči pokru
nejsem štěstěna
ani neštěstěna
piju kafe
-hodně mlíka a
hodně cukru-
(na světě)
jen jsem
i pro tento okamžik TEĎ
Nebudu říkat
něco si přej
.
.
.
.
It's hard to say--
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Nussichoco, al-pacino, Rolnička, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)