Nevnímáš a nevidíš
To co dělá
Otáčíš se a neslyšíš
To co říká
Ta krutá ignorace
Ti dá hodně práce
Pak v koutě klečíš
A děláš, že brečíš
Chceš od něj odejít
Volnost chceš mít
Jsi sama na té pouti
Myšlenky tě rmoutí
V té těžké době
On propadá zlobě
A za krátkou chvíli
Podřeže si žíly
Ty se dozvíš co se stalo
A aby toho nebylo málo
Z nešťastné lásky
Vezmeš si prášky ...