Anotace: a když nemám s kým mluvit,tak prostě mluvím se sebou.hraju sebe v nějaké pochybné divadelní hře bez úrovně.nejsem šťastná,ale chci,abyste si to všichni mysleli.takže koutky nahoru a modrá nebe.nejhorší je,když si lidé myslí,že vám rozumí nebo vás chápou.
hm hm..to je uplny proroctvi ;)..
achju, ja vim.. neni to jednoduchy.. prochazim ted velkou zmenou, chapu tvy.. chmury. nebo spis..dokazala sem do nich ted proniknout..u tvejch poslednich basnicek sem jen klouzala po povrchnu a dovnitr..dovnitr jsem nenasla cestu.moje zlato.sedmikrasko.az bude svitit slunce..jdi se probehnout na plaz, skakej po kamenech a dejchej hluboce slanej vzduch, pak si sedni na bar, dej si ledovy mojito.. a na nic nemysli..
/jsem trochu unesena denim poslednich dnu xD/
love.M.***
16.03.2009 21:01:00 | Me and you and all the others