Smutnění
A slzy kanou na polštář,
je ničí tahle smutná tvář
a tmavá noc v ní budí strach,
je ticho jako na márách
a uniká jí radost žití,
ve váze uvadlo už kvítí
a slunce zakryl černý mrak,
je ticho jako na márách...
Malá naděje jen zbývá,
za každou pravdou lež se skrývá,
pak bolest v srdci v očích žal,
poraďte prosím,jak žít s tím dál?...
Přečteno 410x
Tipy 11
Poslední tipující: Pevya, Sýkorka07, Holis, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Mounkey, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)