Tohle je nejistota!
Pálí mne oči a pusa svědí.
Chci něco říct
a jazyk se nějak
přimkl k hornímu patru
a nejde strhnout zpátky.
slabost v dolních končetinách
mne přepadává stále víc.
malá hbitá,jako jiskra
vyjde mi vstříc,
až pod tíhou těla,
tvého,
bude mi dobře.
Zlomený vlas mne kouše do zad.
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman
Komentáře (0)