7777..

7777..

Anotace: .. wau

Možná víš, možná nevíš
nesejde na tom stejně
v mlčení nepolevíš
- neříkáš nic neochvějně

včera jsem, to Ti říkám
čtyři sedmičky klikl
se štěstím že si tykám
snad jsem si nepřivykl

víš vůbec o čem mluvím?
taky neřeknu více
dívám se zrakem sůvím
z Luny Ti do ložnice

čtyři sedmičky svítí
z modré planety pro mne
Tvé řasy - lidské kvítí
líbat mám přání skromné

vím, dělí nás "jen" dálka
co jiné by to bylo?
ticho ani nezalká
já.. Tobě .. tohle dílo

čtyři bumerangy, jáu jáá jau jaáuúúú
Autor Petbab, 19.03.2009
Přečteno 342x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Agniezka, Holis, sophia92, janewe, Simísek, LucQa, NikitaNikaT., Kapka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

krásné

19.03.2009 22:33:00 | janewe

líbí

Zajímavé, myšlenové a smutné...

19.03.2009 14:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel