Anotace: ..ale snad někde jinde ano
hák-tlak, cizí-mizí je moc, jak bych to řek, čekaný je asi to správný slovo
naopak
Potkávám strůjce ničeho
podávám mu končetiny
je výborný...
a co se týče obsahu, tvůj postoj přísluší tvému věku...
24.05.2009 20:12:00 | Dimi
hezky jsem si u tebe početla, fakt že jo! Těším se na další a to bez kousku přetvářky!:-)
20.03.2009 19:42:00 | kikis
...v končetinu tvou vrážím chrpu jedinou,promiň
...už ne z lásky,ale ze soucitu
20.03.2009 00:38:00 | WAYWARD