zklamání
Zdá se to být prosté
proč touha v nenávist roste
není však nikdo bezchybný
jen zrak přátelství - pochybný
trápení kolemjdoucích lidí
jenž za chodící masky - se skrývají
uplakaná tvář zklamaného srdce
krvácí v odpoledním dešti
trpká příchuť všedních milostí
čekat, jestli nám někdo odpustí
snad nebe, či peklo?
Mé srdce z toho změklo...
jak kámen bez lásky není sochou
člověk bez srdce není člověkem
Jak stopy v srdcích zaváté
na ty roky proklaté
jak na dlani čára života
zahání nás
...do kouta
/Schoulená v ulitě
proklatě vzlykajíc
chovám se neskrytě
nic nikomu říkajíc/
usínám
Tak /na-štěstí../
Přečteno 348x
Tipy 27
Poslední tipující: urcite.me.neznas, zlomený a nanicovatý -__-, Princezna.Smutněnka, najrob7410, Fighting Dreamer, Holis, Sýkorka07, Frenky_dlouhan, enigman, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)