Simísku... bolíš mě, a moc... chjojky... nikdy nic není růžové, bohužel. A lidé jsou zlí a zákeřní... denně to vidím a prožívám.
22.03.2009 19:46:00 | NikitaNikaT.
vim, ze sem tu louho nebyla a itim se za to strasne, kdyz te ted ctu... am te raa, nedelej to ...
22.03.2009 19:13:00 | stmivani.na.lepsi.casy
chjo, život si s námi někdy pěkně hraje... ale my musíme vždy vyjít jako vítez... takže se nevzdávej, neodcházej a vzepři se tomu...
22.03.2009 16:49:00 | Caracol
tak ti nevím...u tebe je to jak na houpačce...jednou nahoře a pak zase dole....
ale neboj, pokud jsi teď dole, tak fyzikálním zákonem musíš opět nahoru...:-))
21.03.2009 17:57:00 | shakespeares
smutná na prvý jarný deň Simi?
usmej sa na slniečko a zahoď všetky smútky
ale napísala si to krásne citlivo
21.03.2009 13:05:00 | zlomeny srdce