Ty, pirátsky ukraden
Dvě různé duše oháknuté
v jednom těle
jdoucí pod svitem nočních lamp
usmívají se na sebe směle
rukou v ruce chladnou mlhou
v srdcích oheň plane jim
nejsou deštěm ani duhou
(asi ji teď políbím...)
kolem jen stíny nočních
putování
mrznoucí doteky polibků
hvězdy se sklání
tápajíc kudy kam
s andělskými perutěmi
Prý půjde každý sám...
bez sebe
Milostné objetí za rohem
paneláku
loučení v dojetí
Mám tě....
- Podrazáku!
S ní se tu objímáš
a mě se štítíš?
S ní loučíš se v slzách
se mnou s kamenným úsměvem?
Tak si táhněte k čertu!
Srdce mi stéká
po stěnách
paneláků
Fasáda sídliště zrudla...
v okamžiku
kdy ona
je tvá modla!
Sténám
rezne mi zrak
- Z naší lásky zbyl už jen vrak...
/A já jsem pokladem
potopeným
který v rozpadlou
kostru
krásného
se změnil../
Ty pirátsky ukraden...
Přečteno 284x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, enigman, strašidýlko-střapatý, Kubino 2, Lenullinka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)