Tak tahle báseň se mi moc líbí. Cítím v ní ten pesimismus, ačkoliv se v ní dá nalézt i skrytý optimismus. Moc hezká. :)
24.03.2009 08:39:00 | Charibeja
Já bych dala tip. Zítra bude líp! Taky si to takhle zvládám, smutku raděj vale dávám.
21.03.2009 22:14:00 | Kapka
Líbí se mi.Je nějakým zvláštním způsobem optimistická,ale pak si uvědomíš,že je zas strašně pesimistická.
21.03.2009 21:54:00 | Manfred Q
nejhorší je, že se slova zítra vztahuje vždy až na ten další den...
třeba by ta básnička byla zítra lepší, ale i dnes má něco do sebe... 8+)
21.03.2009 21:49:00 | Keneu