6est stop pod zemí
Anotace: ...básně umělecky né zcela hodnotné...
Jako živá kočka šest stop pod zemí
Občas se tak cítím, zdá se mi
Dusím se a není mi pomoci
Neumím bojovat proti téhle nemoci
*
Trápí mě deprese a pláč
A na to je SMRT jediný fáč
Deprese, ta dáma v černé kápi
Co provází mě den co den
Ani neví jak mě trápí
Že provází mě i můj sen
Komentáře (1)
Komentujících (1)