Ach, proč...
Anotace: ................
Pohupujíc se okvětní
lístky
již dávno skonalé
víly v růžových šatech
bílé tváře zdraví večerní
šál zahalujíc zapomenutou
ulici hříchů
Jen stopy...
pamětní vyryté v kůře
Stárnou
Vzpomínám na dobu
dávnou
kdy jsem se těšila
až kapky z nebe spadnou
Teď jen slaný pláč...
Jsem mizerný to hráč
šeptáš mi magickou písničku
když kráčím...
S životem na líčku..
Ach, růže uvadlá
šaty ti blednou...
Rozevláté srdce
- co jen dál?
Snad poradím se s vědmou..
("Prozraď mi moudrá kůro
stromů, proč lidé netěší se
domů?")
Hm...
Mlčíš pouze
Já skonávám v klamné touze...
...růže nevoní
Přečteno 381x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Fighting Dreamer, enigman, nrocinu Jednorožec, strašidýlko-střapatý, Kapka, Květka Š., malý lachtánek, Lenullinka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)