Anotace: Zas nemůžu spát
proč tolik smutku,
bez radosti
snad stiny pohostí,
v den dobrého skutku
/jinak dobré/
25.03.2009 12:43:00 | Radek.oslov.Šafárik
"Our separation of each other is an optical illusion of consciousness."
Albert Einstein
25.03.2009 06:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba