Někdy to tak prostě je...
Anotace: *http://www.youtube.com/watch?v=Yf6vnnkcloQ* ...don't cry...
Ten odraz v zrcadle
zničím.
Jedním prudkým rozmáchnutím
rozbíjím
v střepy. A kusy sama sebe
se odeberu pryč.
Do NEkonečna.
Vzdáleného, milostného opojení,
líbám Slunce v myšlenkách.
Doopravdy? Není.
Není.
Nevidíš. A nevnímáš,
kým jsem.
Kousek pravdy.
-nesmysly-
A život? Zbytečný.
Přečteno 360x
Tipy 27
Poslední tipující: Alan Black, Caracol, Holis, toužím.jít.dál, boruvka175, Blázen? =), Nergal, Petbab, GirlFromTheRain, malý lachtánek, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)