Schovaná
Anotace: ..napsána během minuty...
Skotačivá holka,
smích prořízl vzduch.
Kéž byste věděli,
co skrývá ten duch.
Nevinná hra
a dobrá maska.
Nikdo ale neví,
že za vše může láska.
- které se jí nedostává -
* nedosáhne *
Topí se v slzách, v soukromí.
Doufá že se to nikdo nedoví.
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (1)
Komentujících (1)