Bolest vzdálenosti
Anotace: přešla, zbylo jen prázdno
Bolest vzdálenosti přešla.
Nechybí mi Tvůj smích,
kterému se usmívám.
A slova, že to dělám málo.
V duši mám těžký sníh,
jen stěží zimu přežívám.
Kéž Tvé slunce by mne hřálo.
Však ve mně zbylo pusto,
Múza se mi "zdejchla",
možná vzals ji s sebou.
Vrať mi ji zpátky, zkus to.
Postrádám ty chvíle
utracené s Tebou.
Však bolest
vzdálenosti
již přešla.
Přečteno 310x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Vlk v rouše, Kapka, mamina, Tacca, v.hercik, 5thelement, Tempaire, Quigleika, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)