Anotace: Všem lásku a úctu mějte, svými ústy se co nejvíce smějte...ač venku uplakaně, pro vás slunko ať honem vstane...mám vás ráda...
Přinde mi to jako z černého a hororového filmu, srdce, co má snahu se uzdravit... mne bohužel stále ještě bolí, po těchto řádcích... mnohem víc...
28.03.2009 21:58:00 | NikitaNikaT.
Prosím odejdi od něj! Ale ne do nebe ... na to jsi ještě moc mladá a máš život před sebou! Nenech si ten SVŮJ život zadupat nějakým odporným chlapem! Nestojí za to!
28.03.2009 20:58:00 | Anne Leyyd
souhlas, urcite od nej odejdi, bit zenskou , to je nejubohejsi zpusob chlapu, jak si dokazat, ze sou porad machri, prd machri, ubozaci to jsou...
28.03.2009 19:25:00 | saddova
Ach jej, z Tvých básniček cítím hroznou bolest a zoufalství, snad je to jen poezie??
28.03.2009 18:54:00 | labuť
Odejdi od něho, ale ne do nebe. Ale někam.. jinam.. za přáteli.. rodinou.. jinam..
28.03.2009 18:52:00 | LucQa