Anotace: ...............
Ach, jak já nesnáším lhaní... jeden můj přítel také, proto mí řéká, ať vše nevybaluji, když nemusím a když donde na tvrdost, jen na hrubý pytel, patří hrubá záplata... a vše oplácej stejnou mincí...
28.03.2009 21:33:00 | NikitaNikaT.