Existenční
Existenční otázky už mě nebaví,
třeba jsme tu vzrostli jako kopřivy,
sem tam bodáky,
krysy s padáky,
vrazi vlastních snů.
Existenční otázky zase kladu si,
jak jen Gal moh´zapomenout na husy,
sem tam dobrota,
v cirku porota
zvedla palec vzhůru...
Přečteno 365x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Tacca, enigman, Mario de Janiero, Kapka, WAYWARD, kikis, NikitaNikaT., Emira
Komentáře (1)
Komentujících (1)