Anotace: v .. (DOPLŇTE POKRAČOVÁNÍ)
smutne, bolave, ale krasne...
hele otevri uz oci, odhod ty cerne bryle a usmej se...
30.03.2009 06:39:00 | strašidýlko-střapatý
Udělej kotrmelec
postav se před krmelec
do řady těch, kterým ubohost nevadí
jak na to, rádi ti poradí...
29.03.2009 18:10:00 | Mario de Janiero