Anotace: /kroky/
Auvajs jauvas... pro mne hluboké a myšlenkové, řekla bych bolavé... já vím, háleží na úhlu pohledu.
29.03.2009 19:03:00 | NikitaNikaT.
Hezké.Jsi básník krátkých náznaků. Je docela fajn dumat nad básničkou.
Jen mi vadí, že jsou nezařazeny.
29.03.2009 18:49:00 | s.e.n