Anotace: Co všechno jsme schopni udělat těm které máme rádi kolikrát víc než lidi
Taky mě to bolí. Ani nevíš jak. Co s tím naděláš... Jeden den je proti tomu protest a druhej den potkáš vedoucí protestu v kožichu z norka kolem krku lišku a v ruce kabelku z krokodýla a nedivila bych se kdyby měla kožený boty. Je to strašný.
30.03.2009 12:52:00 | ďábel strážný
Taky mě to bolí. Ani nevíš jak. Co s tím naděláš... Jeden den je proti tomu protest a druhej den potkáš vedou protestu v kožichu z norka kolem krku lišku a v ruce kabelku z krokodýla a nedivila bych se kdyby měla kožený boty. Je to strašný.
30.03.2009 12:51:00 | ďábel strážný