Ukolébavka Rubínu
Anotace: Ta nejčernější hudba, je hudba smutku
Duše černá, v srdci rubín,
hudba mrazí, přijde z hlubin.
Zakloň hlavu, zavři oči,
zaposlouchat se jen stačí.
Neutop se, vír se točí,
krev v žilách už proudí, tančí.
Oči černé, v ruce rubín,
místo srdce hudba z hlubin.
Rty ve víně strachu smáčí.
Do tváří se úsměv tlačí,
ten, jenž všechen běh tu skončí.
Za mžik sebou trhne - prázdné oči.
Ukolíbán hudbou z hlubin,
mrtvý, padl, rozbil rubín.
Přečteno 323x
Tipy 16
Poslední tipující: lennerka, kikis, Markéta G., Juditth, Holis, zlomený a nanicovatý -__-, Hazentla, rry-cussete, Kapka, Dixie Bechert, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)