Konečná stanice
Anotace: Revize jízdenek posledního expresu
Zimním vlakem trousí se dech
na oknech šero a nehty ve zdech
Tvá ústa praská
jako když nad ohněm sušili mech...
Nejen hladem a žízní
ledově opilé oči nás trýzní
V zamrzlé řece Tvé já se topí
Netečný strojvůdce madla se chopí
Vezou nás..kdoví lásko kam
Z posledních sil já Boha se ptám
Klepe mi kdosi na rameno
Ne, nejedu sám
Vezou nás za prací
Vidíš? Ano...tam!
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: saddova, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)