Morituri te salutant
Marný cíl
zkrvavené kolena
na mramorových schodech
které nekončí
myslím na tebe
dnem i nocí
tvůj palác
je vzdálený
v dalekém městě
lana mi nestačí
luštím tvé city
hledám
koňské spřežení
ženu dál
bez mapy
neztrácím naději
Tvé oči
jak hvězdy
správným směrem mě navigují
jižní poledník k tobě
přes dobrodružství
po mořích
na lodích
v poušti
na velbloudech
hledám
slepý
vidím pravdu
šeptám tiše o samotě
svojí modlitbu
k bohům
pláčů krokodýli slzy
mé přelámané prsty
neudrží meč
v ruce
ztrácím se
umírám v Koloseu.
Přečteno 305x
Tipy 38
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., carodejka, Lota, vílí křídla.., enigman, padající do neznáma, Mbonita, Dota Slunská, kikis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)