Černočerná tma
Anotace: Pro něho na památku (pro psa)
Venku tma, jen měsíc svítí
samota, snad usíná kvítí
Nad hrobeb se sklání ona
už nechce býti sama doma.
Vztek a smutek ze samoty
bolest v srdci tajně nosí
oči jsou smutné ne, že ne!
Líce červené
slza teče po tváři,
v ní se měsíc zazáří.
I noci konec nastane
/jako životu jeho/
sama tady zestárne..
Přečteno 412x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., Ztracená Tereza, Anne Leyyd, Meriel, Mbonita, Raziel PsyDearth Characith, maliska, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)