Pro kvítí
Anotace: přemýšlím nad tím "příslovím" nějaký čas a případá mi vážně nesmyslný
V hloubi noci, jak nejde mi spát,
myšlenky obtáčí mě jako had,
tak moc mě dusí,
až nemohu dýchat a..
I kdyby všechny květy růže opadaly,
a její trny víc mne nebodaly,
tak stále musím snít,
že slunce dokáže vyjít,
Jen pro tu jednu květinu.
A tak do nekonečna se pod hladinou snoubí,
moře žalu a potoky touhy,
v těch vodách není pro člověka jako jsem já,
naděje, tak potřebná.
Jen vzpomínka na hřejivou něhu,
ta pomalu taje v oblacích černého sněhu.
Tak lkám... Je zbytečné,
abych byl dál,
do konce konců přežíval.
Bez lásky, co u mě byla, prosím,
vzpomeň si, jak na tvých tvářích,
štěstí vykouzlila.
Vzpomeň si..
Přečteno 245x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, UCET KE ZRUSENI, ewon, shakespeares, lucajda89, enigman, strašidýlko-střapatý, dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)