Odcházení
Odcházím odcházíš odcházíme
řekneme si jen slova rozloučení
teď pouze smutek v naší duši dříme
nebude to co bylo bude to co není.
Vše co jsme znali náhle zmizí
jakoby odešlo ve věčné zapomnění
snad ještě v mysli setrvá cit ryzí
jenž umožní nám oddávat se snění.
Snít o tom co mohlo být avšak není
toť úděl nešťastného člověka
nevymaníš se z takového snění
jako když had svou kůži převléká.
Ne nejsme jak plemeno hadí
vždyť přece v naší duši dříme cit
chceme jen lásku která hladí
toužíme jenom pro ni žít.
Přečteno 346x
Tipy 19
Poslední tipující: ni.va, Holis, Kars, NikitaNikaT., kuskus pruhovaná, Markéta Hl., Zasr. romantik, nejsembásník, TAORA3, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)