Jiný
Anotace: teď je to jinak.. i ta báseň je jiná, není ani moc básní
Ne, takhle jsem to nechtěl,
nikdy jsem si nemyslel,
že to takhle skončí.
Hvězdy jasně svíti, v temný noci,
ale je to jiný, jako všechno,
srdce ještě cítí, že pro mě nezáří.
Krutě si se mnou hrají,
nevidí, nesvítí,
už dávno nejsem, pro ně, ony pro mě, hvězdy,
a možná se nemýlí, dávno tohle nejsem já.
A pořád nevím, co si počít mám,
bych se dostal z toho kolotoče,
všechno bolí,
abych cítil jejich teplo.
Tady leží moje peklo,
peklo mrtvých snů,
a zapomenutých nadějí.
Všichni se mi smějte!
Přečteno 314x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, UCET KE ZRUSENI, sinoraLee, strašidýlko-střapatý, shakespeares, lucajda89, Nergal, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)