Zaplatím svým životem, jen aby to všecko Ti zůstalo, ať úsměv máš na Tváři, v očích jiskru, dlaně muže, ať hřejí Tvé srdce, naplního láskou... zaplatím životem, když zrušíš exekuci a štěstí vrátí Tě zpět... do reality.
05.04.2009 09:46:00 | NikitaNikaT.
na prvni pohled ekonomicky ladena, ale hodne citova, alespon ja to tak citim :)
04.04.2009 22:47:00 | Nergal
A nebudeš mít nic..to nedělej!
04.04.2009 21:21:00 | Chancer