Normálně mi to nedalo, a podíval jsem se zase na nějakou z tvých básní.
Tvoje plus je v tom, že do básně dostáváš "živého" ducha, který z ní přímo dýchá a čtenář ho při četbě cítí. Prázdný pokoj, holé stěny, opuštění. To samo o sobě dobře podtrhuje pocit celé básně.
Ale tvé mínus je to, že svůj talent moc nerozvíjíš (ti helpnu svými pobuřujícími názory :-D). Docela dost ti vypadává rytmus, některé rýmy jsou krkolomné a omšelé (i když nejsem fanda tohohle stylu kritiku), chvíli používáš v celku přirozené verše a najednou to podtrhne verš ukončený "mne". To zní nepřirozeně a je z toho vidět prvoplánovost pro rým, a poslední, co mě napadá, potřebuješ na můj vkus až moc slov pro několik veršů, při tom by to šlo poetičtěji, svižněji, rázněji a rytmičtěji (teda aspoň myslím, že by to šlo, všechno jde :-D).
Takže v souhrnu máš skvělé nápady a je z toho cítit upřímnost a síla, ale samotné zpracování trochu pokulhává. (že mě nebudeš kamenovat??? :-/)
Zatím ahoj.
29.10.2009 22:19:00 | Miro Sparkus
Nádherná.. hodně toho z ní cítím, a právě to co se podobá i mě.. ale neboj změní se to, bude to zase dobrý :) ST
04.04.2009 23:47:00 | Sýkorka07