My friend...Can you hear me..?
Anotace: Pro tebe... i když si nejsem jistá, jestli najdu odvahu ti ji dát přečíst...konec jedný kapitoly mýho života...doufám...
Je to jako kopnutí do břicha...
Z očí ozve se výkřik..do ticha...
Teď už nic nespěchá...
Štěstí smutků tvé srdce za pár slov přenechá...
Dívíš se, že ještě dýcháš...
někdo ti kámen do duše hodil..
a zbyla jen naděje...
...vždyť se vlastně nic neděje
Všechno bylo řečeno..co říct víc..?
Tahle věc má svůj rub a líc...
Strach..?
Ten už nepocítím víc...
Už vidíš mi do srdce..
nepotřebuješ poradce..
Věděla jsem,
že mou lásku cítíš...
však že šanci..
tu necháš jít..
a nechytíš..
Prostě jsi tam..
a všechno víš...
Ne..nebrečím..
Jsem šťastná...
protože mi věříš...
a nikdy mě neopustíš...
Chceme to stejné...
být přátelé...
Ani jeden z nás nevěděl,
že se to tak rychle semele...
V mém srdci zůstaneš napořád...
závidím však té,
kterou budeš mít rád...
Pro mě jsi nikdy nebyl "jen" kamarád...
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, subrtka, kikis, Gabi, Romana Šamanka Ladyloba, Spadlá z nebe
Komentáře (2)
Komentujících (2)