Smutek
Anotace: I smutek patří k životu
Padající hvězda a plačící srdce,
ten,kdo navždy odešel,nikdy nevrátí se.
Ztracené perly a zlý smích,
svět právě končí,padá černý sníh.
Neutišitelná bolest a poslední přání,
dobro se před zlem k zemi sklání.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Kapka, jarmil, zzlatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)