Simísku ... moc mě to bolí, drž se ... posílám láskyplné objetí ...
09.04.2009 12:02:00 | toužím.jít.dál
nektere jizvy se nezahoji nikdy, jenze nejsou videt.. a mozna i boli vic nez ty, co se dokazou zahojit...pekne jsi to napsala, casto se v tom nachazim, ironicke, že?
05.04.2009 19:42:00 | saddova
vis co... je teplo je jaro... ja mam taky rasi zimu, ale vem si, o co bychom přišli, kdyby neexistovali nový začátky - začátky lásky, života, to probuzení!... a to všechno jaro představuje... a kyž jsme u toho tepla... sluníčko je lepší nášet v krátkym :) ... fakt... vážne...
05.04.2009 18:06:00 | stmivani.na.lepsi.casy
... snad ne na dlouho... snad potká tě štěstí, a ty nebudeš muset schovávat jizvy...
05.04.2009 17:03:00 | Caracol