Zahalení......
Anotace: ..................
Mlha zakryla hvězdy
Déšť zahalil měsíc
Člověk dal závory
Do srdcí, na přejezdy
Do polí slunečnic
Dlaní zahalil slunce
Prsty tělová znamínka
Když cit
Odplul na jedné mořské vlnce
Vidíš, co udělala ta rumová pralinka
Pár skleniček, pár panáků
Pár doteků
Po těle teď pálí
Jsme jak armáda vojáků
V citové řadě, co láska zase spálí.......
Přečteno 353x
Tipy 26
Poslední tipující: Bíša, bez nápadu na přezdívku..., Lota, padající do neznáma, Caracol, Kapka, jedam, Spadlá z nebe, carodejka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)