Anotace: ...
Zase se to změní... uvidíš. Všecko hezké, někdy končí, ale po zlém, musí přijít už jen to dobré...
22.05.2009 16:17:00 | NikitaNikaT.
neviem posúdť kvalitu básne, ale myšlienku som pochopila a môžem o nej povedať, že sa ti hodne povedla:-)
08.04.2009 15:33:00 | Mišiačik