Nemůžu...už ne..
Anotace: anotace není důležitá...
Ze srdce střepy,
žádné lepidlo neslepí...
Nikdy nebude jako předtím,
není to jako zamést smetí..
Štěstí kolem letí...
jeden výstřel..
a už nepřiletí...
Pohled na tebe srdce ještě víc štěpí...
slzy hrnou se do očí..
Myslíš si, že pár slovy se všechno otočí..
Pohlazení po rameni..
vlastně vůbec nic není..
Ale dál rve mou duši..
oči už ztěží vítr osuší..
Lámat mi křídla...
po nich jen šlapat..
poslední zbytky dechu lapat...
ač možná nechtěl jsi...
Sedím a do ohně koukám..
sama pro sebe si broukám
"If you'll be my star.."
prázdné ruce mám...
bolest smést nezvládám...
Vlasy slepené slzamy...
končí další noc..
která naděje vzala mi..
Přečteno 364x
Tipy 19
Poslední tipující: wigi.sama, januve, Duhová, kikis, Flame Crow, jedam, strašidýlko-střapatý, Sýkorka07, Mounkey, Gabi
Komentáře (4)
Komentujících (4)