KARLE TYS TO VĚDĚL.......
Anotace: /12.4.1944/3.3.1994/ KAREL KRYL
Na kytaru hraje svého "Bratříčka"
anděle zpívají na kuru
a ty se díváš vzhůru
v hlase zní slovíčka
jak pravda bila zlá
doba probudila
jinak mrtvé psance
co viděli
Červeno-Modro-Bílé
konce....
nad hrobem pláčí
nikdo se už nestydí
jen v hlavě jim zní:
"Karle tys to věděl
když jsi tou cestou šel"
a když jsi říkal:
DĚKUJI
DĚKUJI.....
/Není ZAČ/
Přečteno 335x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, kikis, Mbonita, Haniéčka, Caracol, Kapka, Sýkorka07, micátko, Juraj Hrom, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)