Vzpomínám
Koho teď asi hřeje
tvoje dlaň
mám skočit pod peřeje?
Vzpomínám...
na naši lásku v horách
vzpomínám na ni porád....
...nechtěla jsem to zvorat....
Skomírám...
Vzpomínky
srdce mi plení
Pozdě vím
nad tebe není!
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: stravla, Dedillope, padající do neznáma, enigman, Házté, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)